Культура |
Фаза росту і розвитку |
Норма витрати, л/га (л/т) |
Картопля |
Цвітіння |
2,0 |
Томати, перець, баклажани |
Формування плодів |
3,0 |
Морква |
Ріст коренеплода |
3,0 |
Цибуля, часник |
Формування цибулин |
4,0 |
Озима і яря пшениця, озимий і ярий ячмінь |
Молочно - воскова стиглість |
1,0 |
Озимий і ярий ріпак, гірчиця |
Формування насіння |
1,0 |
Соя, горох |
Формування бобів |
2,0 |
Зерняткові та кісточкові, ягідні культурі |
Ріст плодів до збору врожаю |
0,3 - 0,5 |
Ріст ягід |
0,3 - 0,5 |
|
Достигання ягід |
0,3 - 0,5 |
|
Горіх |
Розвиток та дозрівання плоду (ВВСН 75-89) |
0,4 - 0,5 |