Культура

Фаза росту і розвитку

Норма витрати, л/га (л/т)

Картопля

Цвітіння

2,0

Томати, перець, баклажани

Формування плодів

3,0

Морква

Ріст коренеплода

3,0

Цибуля, часник

Формування цибулин

4,0

Озима і яря пшениця, озимий і ярий ячмінь

Молочно - воскова стиглість

1,0

Озимий і ярий ріпак, гірчиця

Формування насіння

1,0

Соя, горох

Формування бобів

2,0

Зерняткові та кісточкові, ягідні культурі

Ріст плодів до збору врожаю

0,3 - 0,5

Ріст ягід

0,3 - 0,5

Достигання ягід

0,3 - 0,5

Горіх

Розвиток та дозрівання плоду (ВВСН 75-89)

0,4 - 0,5